×

Termeni si conditii

Utilizare

Informaţiile furnizate prin intermediul acestui site sunt considerate corecte în momentul includerii acestora. PROTEHNICA nu este responsabilă şi nici nu garantează pentru aceste informaţii (orice legături hipertext sau orice alte informaţii obţinute direct sau indirect de pe site-ul PROTEHNICA) şi nu îşi asuma nici o răspundere pentru orice inexactitaţi sau omiteri din site-ul PROTEHNICA. Prin utilizarea acestui site web, va exprimati acordul cu termenii si conditiile noastre. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu utilizati acest site web. Ne rezervăm dreptul de a modifica, adăuga sau elimina porţiuni din aceşti termeni şi condiţii în orice moment. Vă rugăm să verificaţi periodic efectuarea oricăror astfel de schimbări. Continuarea utilizării sitului de către Dumneavoastră ulterior unor astfel de schimbări înseamnă că acceptaţi respectivele schimbări.

Copyright

Conţinutul site-ului web apartine firmei PROTEHNICA S.R.L. Toate drepturile rezervate. Marca PROTEHNICA poate fi folosita doar cu permisiunea si acordul companiei. Folosirea siglei PROTEHNICA pentru publicitate si promovare poate fi folosita doar cu acordul scris al PROTEHNICA S.R.L. Toate marcile comerciale si marcile inregistrate, prezente pe acet site web, apartin producatorilor cu care PROTEHNICA colaboreaza.

Absolvirea de răspundere

INFORMAŢIILE DE PE ACEST SITE WEB SUNT FURNIZATE “CA ATARE”. PROTEHNICA ESTE ABSOLVITĂ DE ORICE RĂSPUNDERE FAŢĂ DE ORICE TERŢĂ PARTE SAU DE ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, SPECIALE SAU ALTE DAUNE CE AR PUTEA DECURGE CA URMARE A UTILIZĂRII ACESTUI SITE SAU A ORICĂREI PAGINI WEB CU CARE ESTE STABILITĂ O LEGĂTURA HIPERLINK, INCLUSIV, FĂRĂ LIMITARE, ORICE PIERDERE DE BENEFICII, ÎNTRERUPEREA ACTIVITAŢII, PIERDEREA DE PROGRAME SAU ALTE DATE DE PE SISTEMUL DUMNEAVOASTRA DE GESTIUNE A INFORMAŢIILOR SAU PRIN ALTE MIJLOACE, CHIAR DACĂ SUNTEM ÎN MOD EXPRES AVERTIZAŢI PRIVIND POSIBILITATEA PRODUCERII UNOR ASEMENEA DAUNE. PROTEHNICA nu acordă garanţii şi/sau nu răspunde în nici un fel cu privire la orice alt site web pe care îl puteţi accesa de pe aceasta pagină. Acestea sunt furnizate doar ca un element de comoditate şi nu înseamnă că PROTEHNICA aprobă sau acceptă o responsabilitate pentru conţinutul sau utilizarea unui asemenea site web. În plus, de dumneavoastră depinde să vă luaţi măsuri de precauţie şi să vă asiguraţi că orice selectaţi pentru utilizare nu conţine viruşi, viermi informatici, Troieni şi alte articole de natură distructivă. Informaţiile de pe acest site web pot conţine inexactitaţi tehnice sau greşeli de tipar. Informaţiile cuprinse în aceste site-uri web pot fi modificate în orice moment fără o notificare prealabilă sau obligaţie.

Comentarii, întrebari şi sugestii

Reţineţi că orice informaţii, sugestii nesolicitate, idei sau alte cereri vor fi considerate de drept ca nefiind confidenţiale şi fără drept de proprietate. Prin trimiterea oricarei informaţii sau material, acordaţi firmei PROTEHNICA dreptul nerestricţionat, irevocabil de a utiliza, reproduce, afişa, prezenta, modifica, transmite şi distribui acele materiale sau informaţii şi sunteţi de asemenea de acord ca PROTEHNICA este liberă să utilizeze orice idei, concepte, cunoştinţe sau tehnici pe care ni le trimiteţi în orice scop. PROTEHNICA colectează informaţie anonimă, fără caracter personal, furnizată de utilizatorii acestui site web, pentru a genera rapoarte statistice pentru uzul nostru exclusiv, privitoare la utilizarea sitului web. Utilizatorii acestui site web pot opta să primească mesaje de email ocazionale de la PROTEHNICA SRL. PROTEHNICA SRL nu va vinde, închiria sau dezvălui nimănui orice fel de informaţii cu caracter personal pe care utilizatorii le furnizează în cursul exprimării acestei opţiuni. Informaţiile cu caracter personal sunt utilizate numai pentru a trimite utilizatorilor informaţii actuale despre PROTEHNICA şi activităţile sale profesionale şi de afaceri. Dacă utilizatorul doreşte să şteargă orice informaţie proprie cu caracter personal aflată în posesia PROTEHNICA SRL în orice moment şi pentru orice motiv, el trebuie să contacteze firma PROTEHNICA şi să solicite în mod specific şi în scris ştergerea respectivei informaţii.

Partenerii protehnica

Lucram cu cele mai mari brand-uri din domeniu si asiguram o calitate mare pentru toate produsele oferite.

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.