×

Limitator incarcatura mecanic

 
HF 05/A
HF 05/A

Limitator de sarcina mecanic, care genereaza un semnal specific în cazul în care o valoare ţintă (programabila) a incarcaturii este depăşită.Disponibil în versiuni cu un prag sau două praguri independente. Capacitate de încărcare de la 25 daN la 3200 daN.

HF 05/Au

Limitator de sarcina mecanic “Autonom”, care in cazul in care o valoare tinta este depasita, genereasa un semnal acustic de 90 Capacitate de încărcare de la 25 daN la 3200 daN.

HF 05/B

Limitator de sarcina mecanic, cu sensibilitate mare, care genereaza un semnal specific în cazul in care o valoare ţintă este depăşită. Capacitate de încărcare de la 25 daN la 12000 daN.

HF 31/1/A2
HF 31/1/A2

Limitator de sarcina mecanic pentru instalare pe cablu de otel. Generează un semnal specific în cazul în care o valoare ţintă ,programabila, este depăşită. Capacitate de încărcare de la 200 daN la 3200 daN.

HF 32/A
HF 32/A

Limitator de sarcina mecanic pentru instalare pe cablu. Generează un semnal specific în cazul în care o valoare ţintă, programabila, este depăşită. Capacitate de încărcare de 100 daN la 12000 daN.

HF 32/B
HF 32/B

Limitator de sarcina mecanic pentru instalare pe cablu. Generează un semnal specific atunci când o valoare ţintă, programabila, este depăşită. Capacitate de încărcare de la 50 kg la 3200 kg .

Partenerii protehnica

Lucram cu cele mai mari brand-uri din domeniu si asiguram o calitate mare pentru toate produsele oferite.

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.