×

Masini de insurubat cu impact

 
GDR 10.8 V-LI
GDR 10.8 V-LI

CARACTERISTICI: Putere foarte mare impreuna cu greutatea sa redusa si dimensiunile compacte fac posibila utilizarea confortabila pentru insurubarile dure. Turatie inalta pentru gaurire si insurubare rapida in metal si lemn. Utilizare sigura fara recul gratie mecanismului percutor inalt performant. Inel luminiscent integrat cu 3 LED-uri pentru iluminarea sectorului de lucru şi în locurile întunecoase. Lucru în condiţii de siguranţă, fără recul periculos, pentru protejarea sănătăţii utilizatorului. Frână de motor pentru lucrul de precizie. Bosch Hyper Charge: prin încărcarea rapidă, acumulatorii sunt încărcaţi deja la 75 % din capacitatea lor nominală după numai jumătate din timpul de încărcare. Dispare efectul de memorie: indiferent de starea de încărcare, acumulatorul poate fi încărcat oricând, fără ca celulele de acumulator să se deterioreze.

Masina de gaurit cu impact cu acumulator tip GDR 10.8 V-LI

Caracteristici tehnice GDR 10.8 V-LI
Producator
BOSCH
Capacitate acumulator (Ah)
1,3
Tensiune acumulator (V)
10,8
Turatie nominala (rpm)
0 - 1.800
Numar de percutii (rpm)
3.000
Diametru suruburi
M 4 - M 12
Prindere scula (mm)
1/4”
Greutate (kg)
1
GDR 12 V
GDR 12 V

CARACTERISTICI: Performante mari: momentul de torsiune puternic si energia de percutie ridicata asigura un randament optim la lucrarile de insurubare in metal si lemn. Eficienta ridicata: noua tehnologie a acumulatorilor le prelungeste durata de viata cu 50%, incarcator de 1/2 h pentru reincarcare rapida. Utilizare foarte confortabila: forma compacta si ergonomica pentru lucrul fara efort. Carcasa metalica a angrenajului pentru precizie foarte mare si durata de viata indelungata. Lucru in conditii de siguranta, fara recul.

Masina de insurubat cu impact cu acumulator tip GDR 12 V

Caracteristici tehnice GDR 12 V
Producator
BOSCH
Capacitate acumulator (Ah)
2.6
Tensiune acumulator (V)
12
Turatie nominala (rpm)
0-2800
Numar de percutii (rpm)
3.200
Diametru suruburi
M 6 - M 14
Prindere scula (mm)
1/4”
Greutate (kg)
1.7
GDS 18 E
GDS 18 E

CARACTERISTICI: Pentru montarea de roti la autoturisme, in constructia de schele si rafturi, in atelier si in unitatile de service. Putere mare de impact la o greutate redusa. Mecanism de percutie cu caneluri in V cu moment de redus de rotire inversa si durata de exploatare indelungata. Rotire dreapta-stanga pentru strangere si slabire. Barele de torsiune garanteaza respectarea momentului de strangere dorit.

Masina de insurubat cu impulsuri tip GDS 18 E

Caracteristici tehnice GDS 18 E
Producator
BOSCH
Putere motor (W)
500
Turatie nominala (rpm)
500-1.300
Diametru suruburi
M6-M18
Sistem de prindere: patrat exterior
1/2”
Greutate (kg)
3,20
GDS 24
GDS 24

CARACTERISTICI: Pentru montarea rotilor la autoturisme, imbinari prin insurubare in constructii din otel si constructia de cazane si conducte. Maner suplimentar cu disc de sprijin cu posibilitate de montare in doua pozitii. Mecanism de percutie cu caneluri in V cu moment de redus de rotire inversa si durata de exploatare indelungata. Rotire dreapta-stanga pentru strangere si slabire. Barele de torsiune garanteaza respectarea momentului de strangere dorit. Dispozitiv de suspendare cu fixare cu arc.

Masina de insurubat cu impulsuri tip GDS 24

Caracteristici tehnice GDS 24
Producator
BOSCH
Putere motor (W)
800
Turatie nominala (rpm)
950
Diametru suruburi
M16-M24
Sistem de prindere: patrat exterior
3/4”
Greutate (kg)
5,7

Partenerii protehnica

Lucram cu cele mai mari brand-uri din domeniu si asiguram o calitate mare pentru toate produsele oferite.

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.